Volg ons op Facebook

18 + actieACTIE: gratis lessen in november voor volwassen !

 
Turnclub Voor Geest en Lichaam vzw wil heel Lokeren en omgeving aan het sporten krijgen. Ook diegene die ouder dan 18 jaar zijn.

Want bewegen en sporten maakt ons fitter en gezonder, we leven er langer door en zien er beter uit. Zelfs onze levenskwaliteit gaat erop vooruit. Geen reden dus om niet uit je luie zetel te komen en je sportschoenen aan te trekken.

 

VGL vzw biedt groepslessen aan voor volwassenen. In een groep trainen is niet alleen gezelliger, je wordt door het gedeelde enthousiasme vanzelf ‘spelenderwijs’ opgepept om net wat fanatieker te bewegen.
 

Er zijn 5 disciplines: Wat je doel ook is - fitter worden, ontspannen, balans, kracht, uithoudingsvermogen, dans – jouw “ding” zit er vast bij.
 

Pilates

Pilates is een body- en mindles waarin in- en ontspanning samen gaan. Ademhaling, controle over je spieren, houding en lenigheid zijn belangrijke onderdelen. Centraal staat de versterking van de rug- been- arm en buikspieren.

Wanneer: Iedere woensdag van 20 tot 21u

Waar: in de turnzaal van Gemeenteschool Staakte (Hoogstraat 192 – Lokeren)

 

Ladies Fit

Een explosieve en dynamische work-out, leuk voor iedereen die aan zijn conditie wil werken. Het is een combinatie van intensieve conditietraining, gecombineerd met BBB waar uw buik- bil- en beenspieren aangepakt worden. Precies de delen van je lichaam die je graag strak wilt houden en die daarbij wel eens wat extra aandacht kunnen gebruiken.

Wanneer: Iedere dinsdag van 20u30 tot 21u30

Waar: in de turnzaal van Gemeenteschool Staakte (Hoogstraat 192 – Lokeren)

 

Funky Ladies

Energieke lessen om je een fit gevoel te geven. Heel afwisselend: dan eens aerobics, dan eens combat fighting, Steeds gecombineerd met een beetje buikspieroefeningen. Een heel leuke manier om aan je conditie te werken.

Wanneer: Iedere maandag van 20u15 tot 21u15

Waar: in de turnzaal van Gemeenteschool Spoele (Spoele 1 – Lokeren)

 

 

Turnen 18+

Deze dames- en heren turngroep is er voor alle leeftijden en alle niveaus. U hoeft echt geen topturner te zijn om plezier te beleven aan de turnsport. Als u iets niet kan of durft wordt daar in deze groep rekening mee gehouden. Jong geleerd is oud gedaan, maar u bent nooit te oud om te leren!

 

Wanneer: Iedere donderdag van 20u30 tot 22u

Waar: in de turnzaal van Gemeenteschool Staakte (Hoogstraat 192 – Lokeren)

 

Dans 18+

Vrolijk, meeslepend en lekker intensief. We starten steeds met een grondige opwarming en leren daarna een choreografie aan. Muzikaliteit, expressie, dansplezier is ons motto. 

Wanneer: Iedere donderdag van 20u30 tot 21u30

Waar: in de turnzaal van Gemeenteschool Spoele (Spoele 1 – Lokeren)

 

 

Pak de sportkleding dus maar uit de kast en ga in uw vrije tijd naar de sportschool. Wie eenmaal de stap heeft gezet zal al snel merken dat het vooral heel gezellig is. Bovendien zult u zich al snel energieker voelen wanneer u regelmatig beweegt in uw vrije tijd.

 

INTRESSE ? Kom gewoon langs tijdens onze lessen en meld je aan bij de train(st)er.

Breng gerust vrienden of vriendinnen mee !